Nieuwsbrief	VV Terneuzen

Uitnodiging Terneuzen - Victoria'03 ( aftrap 14.00 uur)

Beste leden,

Beste Sponsor,

Zondag 8 december staat de competitiewedstrijd Terneuzen – Victoria’03 op het programma.

Het is de wedstrijd tussen de nummer 6 en 7 van de ranglijst. Terneuzen bezet de 6e plek met 15 punten uit 10. Victoria’03, de ploeg uit Oudenbosch staat 7e met slechts 1 punt minder. De verschillen zijn niet groot want het verschil met de 2e plaats is maar 3 punten.

Willen de Roodzwarten zondag de aansluiting behouden en de 3 punten in Terneuzen houden, zullen ze uit een ander vaatje moeten tappen dan afgelopen wedstrijden. Vorige week ging ons vlaggenschip nog met 5-0 onderuit tegen de koploper RBC. We hebben een goede ploeg, het moet alleen weer op zijn plaats vallen. En de eerste stap om dat te bereiken is inzet en werklust. Hopelijk zullen we dat zondag weer te zien krijgen.

Ook Victoria’03 verloor haar wedstrijd vorige week. Zij gingen met 1-3 onderuit tegen SC Gastel.

Het zal een wedstrijd worden tussen 2 ploegen die revanche willen nemen en vol voor de overwinning zullen gaan.

We verwelkomen u graag op zondag 8 december aanstaande op Sportpark de Vliegende Hollander om de wedstrijd Terneuzen- Victoria’03 bij te wonen. Let op: de aftrap is om 14.00 uur. De wedstrijdbal wordt geschonken door Art of Hair en de scheidsrechter van dienst is dhr. Van der Heijden.

Programma zondag 8 december:

Uiteraard hoeft u niet te wachten tot 14.00 uur om de bal te zien rollen.

Terneuzen 2 speelt om 11.30 uur tegen Unitas’30 2.

Terneuzen 3 trapt ook om 11.30 uur af tegen Clinge 2. En de vroege vogels kunnen vanaf 10.30 uur al genieten van de wedstrijd Terneuzen 3 – Clinge 3.

Zaterdag 7 december

Komende zaterdag staan er 13 wedstrijden op het programma. Vanaf 09.00 tot 16.45 uur wordt er gevoetbald door de jeugd, het zaterdagelftal en Dames 1. Wilt u de toekomst van vv Terneuzen aan het werk zien, kom dan zaterdag eens kijken.

Wist u dat…?

• Er zaterdag ook weer heerlijke oliebollen en appelbeignets te koop zijn in de kantine.
  • De vrijwilligers om 8.00 uur al gaan bakken.
  • De opbrengst van de verkoop bestemd is voor het opknappen van de kleedkamers.
  • Bakker Dees, Bakkerij Goedhart (voorheen Bakkersland), “’t Boertje” de Feijter en de Jumbo ons hierin weer sponsoren.

Tot zondag!

Bestuur en sponsorcommissie vv Terneuzen

VV Terneuzen: Van, voor en door Roodzwarters

Nieuwsbrief	VV Terneuzen
Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven.
Realisatie: TiDi Media