Nieuwsbrief	VV Terneuzen

Uitnodiging Terneuzen - Philippine, zaterdag 3 maart

Beste leden,

Geachte sponsor, 

Als de weergoden ons gunstig gezind zijn, hebben we zaterdag 3 maart weer een voetbalavond vol strijd en passie. Ons eerste elftal speelt dan de thuiswedstrijd tegen Philippine en is erop gebrand om een goed resultaat neer te zetten. 

Philippine staat momenteel op de vierde plaats met 25 punten uit 13 wedstrijden. Slechts 5 punten achter koploper Hoeven én een wedstrijd minder gespeeld.

VV Terneuzen heeft 18 punten verzameld in 14 wedstrijden en bezet hierdoor de 9e plaats. VV Terneuzen heeft na de winterstop nog niet verloren en is dit seizoen in de competitie thuis nog ongeslagen. Afgelopen zondag speelde de formatie van trainer Ronny Tresonie  met 1-1 gelijk in en tegen Steenbergen. De week ervoor won het overtuigend met 1-4 uit van SC Gastel. 

Langs deze weg willen we u als sponsor van VV Terneuzen graag uitnodigen om de derby aanstaande zaterdag bij te wonen. De aftrap is om 20.00 uur en het duel staat onder leiding van scheidsrechter S.C.A. van Zuilichem. De wedstrijdbal voor het duel VV Terneuzen-Philippine wordt gesponsord door In Zaken. De wedstrijdsponsor is Olaf Rammeloo.

We hopen u aanstaande zaterdag te mogen verwelkomen op ons sportpark De Vliegende Hollander.

 

Sportieve groet, 

Bestuur en Sponsorcommissie VV TerneuzenVV Terneuzen: Van, voor en door Roodzwarters

Nieuwsbrief	VV Terneuzen
Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven.
Realisatie: TiDi Media